SPIRITUEELROTTERDAM weblink Nieuw

Eugenie van Spiritueel Rotterdam geeft op een  doortastende intuïtieve manier consulten in de vorm van een Reading. Waarbij het helderzien -voelen en -weten centraal staan. Maar soms ook een boodschap van overledenen of flarden van vorige levens.

Gaandeweg vormt de reading zich tot een verhaal

Voor Reading, Healing en Coaching.

Rotterdam EO

 

ALTERNATIEVE PRAKTIJK DE GOEDE website

Praktijk aan huis voor therapeutische massagebehandelingen.Holistsche, ontspannende, shiatsu, magnetiseren en polariteit behandelingen

 

ANNET MOL ASTROLOOG & PARAGNOST website

Ik geef Astrologische prive consulten en workshops Astrologie bij verenigingen. Als paragnost geef ik prive sessies, huiskamersessies en demonstraties bij spirituele verenigingen. CHTA gediplomeerd Astroloog.

 

ATELIER PRANAVA website

Gericht op spirituele- en persoonlijke ontwikkeling biedt Pranava workshops en trainingen, o.a. in  Mandalas maken,  schilderen en zingen, Intuïtief boetseren.

Reading/channeling/advies en begeleiding, geboortevisie- en atrologische gravures enz.

 

ARCHANGELICA website

natuurlijk bewustzijn voor mens & dier

communiceren met dieren, innerlijke kracht/regressie, coachingsgesprek, ontspanning, bloesemremedies, edelsteenremedies, lichtremedies, contact met overledenen, energetische huisreiniging, workshops: communiceren met dieren, meditatie/channeling, klankmeditatie/dans

 

AURORA VOOR WELZIJN website

Praktijk voor welzijn, peroonlijke ontwikkeling en natuurgerichte therapieen.Consulten: energetische therapie zoals aura-chakra healing, reiki, dimensional healing, aromatherape coaching. Consulten vergoed door 90 % van de verzekeraars. Aangesloten bij BATC.

 

BALANCING website

Balancing richt zich op het behandelen van geestelijke en lichamelijke blokkades. De therapie is kortdurend, effectief en doeltreffend. Sensi-therapie is geschikt voor alle leeftijden en heeft speciale aandacht voor hooggevoeligheid.

 

BREATH OF LIFE website

De biodynamische cranio-sacraaltherapie praktijk van Terry Pratt, bevordert, innerlijke rust, meditatie en algemene gezondheid. Cliënten ervaren dat de vermoeidheid afneemt, ze krijgen meer energie, ze zijn meer in balans, en er is vaak vermindering van (pijn) klachten.

 

5CATS website

Adviesbureau Natuurgeneeswijzen voor Katten. Bach-Bloesemremedies, Serafijn remedies, Reiki, Quantum Touch, Homeopathie, Edelsteentherapie, lezingen, Communiceren met katten

 

CENTRUM HELIOS website

Spirituele energetische therapie. Combinatie van verschil- lende technieken, o.a. stemvorken, edelstenen, regressie en innerlijk kindwerk, afgestemd op de cliënt. Ook gericht op kinderen. Wij verzorgen ook meditatieavonden en workshops.

 

CENTRUM THE ROSE website

Quantum Touch is een krachtige Holistische therapie

voor Workshops en Behandelingen, maar ook voor Voedingsadviesen, Natuur Vitaminen & Gezondheidsproducten van Nova Nutria.

 

COACHINGSPRAKTIJK IN JE KRACHT website

Voor persoonlijke groei. Er wordt gekeken naar de onbewuste motivatie voor het gekozen gedrag.

Door oude patronen los te laten kom je weer in je kracht te staan en leef je vanuit je hart

 

DIERENNATUURLIJK website

Praktijk voor veterinaire natuurgeneeskunde.

Voor alle diersoorten. Fytotherapie, massage en bewegingstherapie, Tteam, homeopathie, Bach-bloesems,

celzouttherapie en aromatherapie.Advies op het gebied van gedrag, voeding, huisvesting en verzorging.

 

DIMENSIONAL DOOR website

Multidimensionale Kinesiologie is voor iedereen die zich niet in balans voelt en zich bewust wil worden van de dieper liggende oorzaak achter zijn/haar klachten en/of problemen.

 

DIETY BURRY website

Spirituele Therapie voor kinderen, jeugd en volwassenen. Gesprekstherapie, Speltherapie en healing. Begeleiding bij hooggevoeligheid, rouw-en verlieswerking, burn-out, depressiviteit,spiritualiteit, bewustwordingsprocessen en lichtwerk.

 

EARTH REALIZATION ENERGY website

De Earth Realization Energy is een gechannelde energie die via één inwijding wordt overgedragen.Ook voor intuïtieve ontwikkeling, Kaartleggen, contact met je Gids, Cursussen, Meditatie avonden, Usui Reiki, Lightarian Reiki, Terra Mei Reiki.

 

ELISANNES EXPRESSIE website

(Therapetische) Mandalatekenen, Intuïtieve ontwikkeling, diverse Consultmogelijkheden, Webwinkel esoterie en Manadala artikelen.

 

ENERGY ELEMENTS website

Licht & kleurentherapie helpt op natuurlijke wijze emotionele en fysieke blokkades op te heffen waardoor geblokkerde energieweer vrij kan stromen. Het brengt balans, rust, harmonie en levenslust.

 

ENERGY HIGH website

Energiek en gezond door het leven, d.m.v. energetische behandelingen (Reiki,Quantum Touch en Janosh ET),

voedingsadvies (ook bij lipoedeem)en counseling. Daarnaast worden watervitalisers en antistralingsproducten aangeboden.

 

ENERGY4WORK website

Rob van Lente geeft Shiatsu behandelingen, Stoelmassage, Taichiworkshops, en is Wellness Coach. Het doel van zijn  werk is het lichaam, geest en ziel in balans te brengen, en gebruik te maken van de intelligentie van het lichaam en het zelfherstellend vermogen.

 

ENILEVE website

Hallo ik ben Eveline en help mensen bij klachten als: allergieën, slaap en concentratieproblemen, emotionele blokkades of lichamelijke klachten. Uiteraard op geheel natuurlijke wijze!

 

FIT IN A MINIT website

Wilt u eens heerlijk ontspannen en even tijd voor uzelf?

Dat kan bij mij via een stoelmassage, magneetmassage of wellnessbehandeling, in mijn salon,bij u thuis of op een beurs.

 

FRIDO BIJL INTUÏTIEVE COACHING website

Energetische reading, coaching, astrologie, handlezen.

In mijn praktijk help ik jong en oud met problemen op het gebied van persoonlijke en spirituele ontwikkeling, relaties, werk, kinderen.

 

GELUKSCOACH ROTTERDAM website

Cursussen en workshops over geluk en creatie.

Leven vanuit je hart: ervaar meer geluk in je dagelijks leven.

Aura Reading en Trance Medium Healing.

 

HANNEKE VAN BORSELEN website

Praktijk voor massage, regressietherapie, energetisch reinigen van huizen,spirituelen consulten Bach bloesem therapie en begeleiding van Nieuwetijdskinderen, Reiki-en

Irisi-Ki behandelingen. Bio-resonantietherapie.

 

HEALING PRAKTIJK MARIELLE website

Praktijk voor reiki,healing,reading, geleide visualisatie en cursus intuitieve ontwikkeling. Methodes werken ondersteunend bij uiteenlopende klachten en bij een grote verscheidenheid aan levenswensen en behoeftes.

 

HEEL IN COACHING website

Persoonlijke ontwikkelingstrajecten voor coaches en therapeuten. Het helen en doorbreken van de eigen oude patronen en vaste overtuigingen met als doel clienten vanuit heelheid te gaan begeleiden. Duur: 6 maanden.

 

HOLISTISCH CENTRUM VOOR KLEINE HUISDIEREN website

Hondenschool Petra Driesen. Uw hond begeleiden met behulp van een holistisch gedragstherapeut. Voor een

holistische visie op gedrags en gezondheidsproblemen bij uw huisdier. Nieuwe cursus: spiritueel leiderschap.

 

IKBENZO website

Ikbenzo begeleidt kinderen met (kenmerken van) autisme en/of ADHD én hun ouders zodat overleven leven wordt.

 

JOMARE website

Jomare biedt individuele coachingsessies aan op het gebied van Persoonlijke Groei en Effectieve Communicatie. Jomare werkt vanuit verschillende methodieken (NLP, TA,Systemisch werk, Oplossingsgericht werk,

Traumawerk,Lichaamswerk en creatieve werkvormen).

 

KLEURRIJK ADVIES website

Benadruk uw natuurlijke schoonheid. Draag kleuren in harmonie met uw huid-,haar- en oogkleuren voor een mooie uitstraling! Kleuradvies: kleding, kleurcombinaties, make-up, haarkleur, accessoires. Met kleurenwaaier/kleurenkaart.

 

LE DAUPHINE website

Meditatie, Retraite, Workshops. Visueel begeleide meditatie,Mindfulness,Orakelkaartlegging.Jezelf beter leren kennen, ontwaken en tot verbinding komen, alles op het gebied om tot rust te komen en spiritueel te ontwaken.

 

LOURENZ NIENHUIS website

ik combineer Viscerale Therapie, Neurale Therapie en Craniosacraal Therapie, luisterend met mijn oren, hart en handen naar wat de cliënt en het lichaam me vertelt en nodig heeft.

 

MARCO TIELEMAN COACHING website

Steuntje in de rug nodig? Met coaching op zoek naar je spirituele kern en van daaruit die doelen

realiseren die je wilt.

 

MARJOLEIN LAGRAND website

Als Healing Coach begeleid ik mens en dier naar balans.

De disbalans kan op fysiek, mentaal, emotioneel of energetisch niveau zijn. Ook lees ik foto's van mens en dier.

 

NAMAROEPA MASSAGE website

Ik sta regelmatig op spirituele beurzen en geef cursussen babymasagge en -yoga naast de behandelingen voor volwassenen en jongeren.

 

NOAH-HEALING website

Praktijk voor kinderen/volwassenen,(diegene die op zoek zijn naar hun innerlijke rust,balans, inzichten,ontspanning)  engelenhealing, IET healing, Dimensional healing,

voetreflexmassage, (kinder)remedies, zielstekeningen,reiki.

 

OCEANDRUM website

Workshop: Je maakt een platte mand gevuld met div zaden en kruiden, als je draaibewegingen maakt hoor je het geluid van de zee; dat kan een positieve uitwerking hebben op je gezondheid.

 

ONT-WIKKEL JEZELF website

De Bars is een eenvoudige hands-on proces van ongeveer 60-90 minuten waarmee je alles in je leven kan verbeteren met vreugde gemak en plezier.

 

PRAKTIJK HANS WEEDA website

Regressietherapie, Relatietherapie, Coaching, Reïncarnatietherapie, Touch For Health, Tai Chi, Acupunctuur.

 

PRAKTIJK HATI SAYA website

Er is een simpele methode om je eigen kracht te herontdekken en om thema's uit je leven inzichtelijk te maken,Hoe?.Maak een Helende Reis, methode Brandon Bays.

 

PRAKTIJK RES-NOVARE website

Praktijk voor begeleiding in deze Bijzonder Tijd.

Voor edelsteentherapie, kristaltherapie, begeleiding hoogsensitieve (nieuwetijds) kinderen en hun ouders, kindermeditatie, bioresonantie, healingen, cursus chakrabalans, meditatie, chakra's en aura.

 

PRAKTIJK VOOR POLYENERGETISCHE THERAPIEwebsite

Ieder mens is een individu, ieder persoon heeft zijn eigen specifieke weg te gaan. Weten, bewust worden van. jouw eigen specifieke kwaliteiten, jouw ruimte.dat wat jij bent.

 

PRAKTIJK VOOR VERBINDINGSWERK website

Integratieve Massage, Reikibehandelingen, Indianenworkshop, Encoustic Art Cards, Medicijnenbundels.

 

PUUR SAM website

Medium, transformatiecoach en energetisch healer, en binnenkort na het afronden van de opleiding, ook sensi-therapeut. Graag help ik je verder op jou weg.

 

REIKI CENTRUM SCHOLLEVAAR website

Reiki, Reiki Tera-Mai, Cranio Sacraal Therapie, chakra's, meditatie, magnetiseren, pendelen, edelstenen

wierook enz.

 

RITA HAUSHERR NATUURGENEESKUNDIGE website

In mijn praktijk is jouw persoonlijke ontwikkeling net zo belangrijk als het duurzaam verhelpen van je klachten.

Ik ondersteun je met danstherapie, kruidentherapie, Bachbloesemremedies, massagetherapie en voedingstherapie.

 

SCHOONHEIDSSALON FLEUR website

Fleur is een natuurlijke schoonheidssalon en een energetisch centrum. Er worden reiki behandelingen en energetische massages gegeven, en er is een HSP begeleider. En we verhuren behandelkamers voor natuurlijke behandelaars.

 

SLATIUS FENG SHUI website

Slatius Feng Shui geeft Feng Shui advies voor woningen en bedrijfspanden in de vorm van Feng Shui consults

en projecten

 

SPIEGELKAMER website

Spigelkamer is een workshopruimte(ook te huur) waar allerlei activiteiten op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en bewustwording worden georganiseerd.

Wees welkom!!!

 

SPIRITUEEL4YOU website

Spiritueel Therapeut, Cursussen en Behandelingen Adviezen en Workshops en Lezingen in het Tera Mai systeem.

Sakara II en III, 3de oog, Egyptian Cartouche.Workshops:werken met Engelen deel I en deel II, en Prognos systeem.

 

STROMEN website

Stromen kan uitkomst bieden als het even niet lekker loopt.

Ik maak gebruik van verschillende vormen van (energetische) begeleiding: spirituele therapie (chakra/aura)

systemische opstellingen, reiki(talk), counseling en ondersteuning.

 

SUNWISH GEZONDHEIDSCENTRUM website

Praktijk voor Natuurgeneeskunde. Hypnotherapie, Innerlijk kindwerk, Regressie- Reincarnatie therapie, Relatie en gezins therapie,  Integratieve Kindertherapie, Familie-opstelling, Aura-Chakra balancing,  Rouwverwerking, EFT, EMDR,

Energiewerk, Gestalt.

 

TARA

Energetisch Centrum voor groei en ontwikkeling.

Hotstone massage, Natuurgeeskunde,consult of

healing, Voet/hand of gezichtsmassage, Psychometrie consult of avondje aan huis. Locatie:Schuttersweg 101a, Rotterdam, Anja Fonseca,tel: 06-43240317

 

TAROT website

Wil je inzichten in bepaalde situaties of problemen? Je zult versteld staan wat een herkenning en inzichten je krijgt tijdens een consult. Ook voor een Tarot Cursus kunt u bij mij terecht.

 

TRIADE TRAVEL website 

De specialist in Spirituele Reizen met diepgang.

Wij bieden aan de labyrintreis naar Frankrijk,Keltische Tour, Ierland en Avalon (King Arthur) reis. Alle reizen zijn onder professionele begeleiding. Voor hen die durven te groeien.

 

TRIADE MEDIUM website

Intuïtieve & Persoonlijke ontwikkeling:Tarot Cursus voor beginners en gevorderden.Tarot Consulten  op afspraak. Engelenmediatie Avonden.Thema reizen naar Engeland & Egypte voor spirituele groei.

 

TRI DOSHA website

Tri-Dosha specialiseert zich in het welzijn van rust en ontspanning. Diverse Ayurvedische masages, zoutwaterbaden en voedingsconsult vanuit uw leefstijl en cultuur

 

TRUENORTH website

Advies, trainingen, coaching, loopbaanbegeleiding.

 

VAN-DAAR website

Mijn praktijk gaat over healing, ik ondersteun mensen doormiddel van een consult, healing en massages creatieve therapie en hsp coaching. in mijn shop oa.edelstenen en sieraden vitaalwater karaffen en vandaar een kaartje.

 

VANESSA DIJKSTERHUIS website

Zuiver blijven staat hoog bij mij in het vaandel. Wat mijn aanpak uniek maakt is dat ik vooraf afstem op uw komst en wat ik doorkrijg eventueel verwerk in een verslag.

 

VERZAMELPUNT website

Door stress, ziekte of trauma, is de energiehuishouding niet meer optimaal, met als gevolg fysieke en emotioneel/mentale klachten. Herstel en verbetering van deze klachten worden bevorderd door het verzamelpunt te corrigeren naar de juiste plaats.

 

VIAVIDE website

Voor persoonlijke begeleiding bij levensvraagstukken en bewustzijnsontwikkeling. Maar ook trainingen voor beginners en gevorderde in Zijnsgeorienteerde meditatie

 

VILLA PALAGONIA CENTRUM website

Ayurvedisch Centrum voor consult, Ayurvedische massage, supervisie, training en Chi Neng Qigong

 

VITALITY website

Ik maak o.a. gebruik van Bio-resonantie, Coaching, Energetische behandelingen, Klassieke Homeopathie en NEI

om u te begeleiden naar: hoe u bedoeld had om te zijn.

Vitality Praktijklid NVKH, NVKP,LVNG.

 

VLINDERVRIJ website

Persoonlijk consult, psychometrie of tarot, workshops, automatisch schrift, inzichtkaarten, (intuïtieve) tarot, spelen met energie, terug naar de werkvloer (reïntegratie) en psychometrie.In samenwerking met Reiki Centrum Schollevaar: Engelen inwijding, Reiki-oefenavonden enz.

 

VORM- COUNSELING

Ik geef 1 op 1 coachingsessies. Door te luisteren, te reflecteren en te confronteren, probeer ik helderheid te scheppen in de situatie van de client.Voor info 

email:mail@vormiterieur.nl of tel: tel.06.38246903

 

VROUWENLEVEN website

Intuïtieve begeleiding bij Bewustwording en Spirituele groei

IK geef Female Touchmassage, healing en Reading.

Workshops op aanvraag

 

YOU-MAY website

Holistische (life) coaching om je lichaam, geest & ziel weer

in balans te brengen met energetische therapie,

zoals divine vortex healing. Ik geef hatha yoga

en besteed aandacht aan pranayama, meditatie & asanas.

 

VOLLEDIG VERBONDEN website

In mijn praktijk help ik jongeren en jongvolwassenen,die nieuwsgierig zijn naar de wereld van aura's, chakra's, energie en intuïtie.Door het geven van healing en reading consulten.

 

Nederland

AMBIDXTR MASSAGE website

Klassieke ontspanningsmassage, Manuele Lymfedrainage, Aqama Massage, Voetreflexzonemassage, Bowentechniek,Stoelmassage.

 

ASMI-IK BEN website

ASMI-Ik Ben is een samenwerkingsverband

van diverse centra.

 

AURA READING/HEALING PRAKTIJK VAN FRITS EICHHORN website

In symbolische beelden taal zal je mij de blokkades laten zien. Blokkerende energie brengen we weer aan het stromen, zodat jij je weer lekker in je vel voelt.

 

BALANS website

De organisatie Balans van Ed van Roosmalen

voor Spirituele Activiteiten en Evenementen, Openbare avonden met o.a. psychometrie, foto's van overledenen, meditatie avonden, bloemen avond, maar ook paranormale beurzen.

 

BALANSMASSAGE website

Tantra Massage is een schitterende massage waar ieder deel van je lichaam liefdevol wordt aangeraakt.

Het is een lust voor de zintuigen.

U kunt bij ons ook terecht voor diverse andere massagevormen.

 

CHERA MULDER website

Welkom bij praktijk Chera Mulder, praktijk voor Shiatsutherapie, Massage en Orthomoleculaire Voedingsadviezen te Zoetermeer. Hier kunt u terecht voor Shiatsutherapie, (wordt vergoed door meeste zorgverzekeraars) Massage en Voedingsadvie.zen

 

CIRCLE OF ROTATIONS website

Consulten: Helderweten-Heldervoelen,

Berekening Archetypen,Spirituele Begeleiding.

Workshops & Cursus: Archetypen, Biogenesis - Training / Cursus, Metaisis - Training/ Cursus.

 

CONNECTINGWORKS website

Reconnective Healing is een nieuwe vorm van healing wwarbij wordt gewerkt met frequenties die licht , energie ne informatie bevatten. De balans van zowel lichaam als geest kan hierdoor worden hersteld.

 

 

DE WEG NAAR JEZELF website

Mijn naam is Wendy Ann (bekent van o.a. Astro-tv)

Ik ben een Therapeutisch Medium en ben iemand die zeg maar het grote geheel overziet en kan helpen de weg te vinden.

 

DREAMWOLF website

Praktijk voor Dromen. Workshop Droomreis en Creatieve uitwerking; via een oeroude methode gaat de geest reizen op klank en ritme van de drum, in het ritme van de hartslag van Moeder Aarde.

 

EIGEN-WIJSHEID website

Praktijk voor persoonlijke ontwikkeling en spirituele groei.

Chi Neng Qigong, Reiki,Coaching & Counseling Cosmic&Flower. Cursus:Je kunt je leven helen.

 

HEALINGBUTTERFLY website

Hooggevoeligheid coaching voor kinderen/jongeren en begeleiding voor Automutilatie, Reiki behandelingen, Mandala teken cursussen en workshops, energetisch reinigen. 

 

INNERLIJKE GLIMLACH website

Cranio-Sacraalbehandeling,

Helpt o.a. : lichamelijke klachten zoals, chronische vermoeidheid, nek- of rug- of schouderklachten, slaapproblemen of stress gerelateerde symptomen, maar ook voor een diepe ontspanning.

 

INSTITUUT VOOR SIBERISCH SJAMANISME website

Sjamanistische healingtechniek, Sjamanenfestival Ardennen, Sjamanenspiegel workshop, Sjamanistische dood,Sjamanistische healinggroep Atmaram,Soul-retrieval & Power-extraction,Zielscont(r)acten zuiverings ritueel.

Voor Workshop, Cursus en Opleiding.

 

KOTJING PRAKTIJK VOOR website

COACHING & THERAPIE

Kotjing is een praktijk voor coaching & Therapie.

We voorzien in effectieve trajecten voor vitaliteit richten ons op emotioneel welbevinden, gedrag en communicatie. Werkgebied: Personalcoaching,Mentalcoaching, Relatietherapie, Gezins- & Kindercoaching en Natuurgeneeskunde.

 

L.I.E.T-THERAPIE  website

Leven in Energetische Transformatie-therapie gaat uit van de eenheid van lichaam en ziel en de mogelijkheid van een verbinding van een ziel met een Engel.

 

LOTUSJOY website

Centrum voor Spirituele en Persoonlijke groei;

U kunt bij ons terecht voor diverse workshops in o.a. Shamballa Basic Healer, Shamballa Basic Master Teacher, Shamballa 13 D Master Healer,Angel Love, en nog veel meer.

 

MARIN website

Ontspanningsmassage, Terra Mai Reiki Healing, Spirituele tekening of schilderij op basis van een foto. Algemeen consult waaronder foto-lezen, psychometrie, waarnemen, snelle spirituele schets, of korte healing.

 

OSIRIS website

We geven persoonlijke consulten,huiskameravonden, lezingen, cursussen en workshops.

Als u uitleg van uw dromen wilt, of andere spirituele vragen heeft, kunt u een persoonlijk consult aanvragen.

 

PARAVIZION website

Voor Workshop en Cursus: Rainbow Angels Course, Rapaël's Caduceus, Melchicadec's Violette vlam, Seraphiel's Mystieke Roos, Cursus Spirituele Ontwikkeling, Reiki Cursus.

 

PETER DEN HARING website

Coaching, Hypnotherapie, Astrologie & Tekst, Workshop Trance Reizen, Cursus orakelen, Cursus spiritueel omgaan met je schaduwkanten, Astroworkshop, Aura schoonmaken (interactieve workshop met oefeningen). Karmische Astrologie (Lezing of workshop met horoscoopanalyses).

 

PRAKTIJK ENERGEER website

Gericht op Natuurgeneeskundige Energetische Therapie vanuit het Hollistisch Principe.

 

PRAKTIJK EQUILIBRA  website

Praktijk voor spirituele life coaching, reading, healing

(o.a. IET, sjamanic healing) en kindercoaching.

 

PRAKTIJK LUME website

Praktijk Lume biedt ondersteuning aan kind, gezin en volwassene. De ondersteuning heeft een holistisch karakter en is gericht op persoonlijke ontwikkeling, burnout, traumaverwerking en hooggevoeligheid.

 

PRAKTIJK VOOR INZICHT EN HEALING website

U kunt bij mij terecht voor een paranormaal consult, energetische voetmassage en reikibehandeling/cursus.

 

PRAKTIJK VOOR HELING COACHING EN MUZIEK website

De gebruikte methode is de thèta-techniek. Dit is een snelle en zeer effectieve manier van heling. Na toestemming van de cliënt, worden blokkerende overtuigingen of patronen verwijderd en vervangen.

 

PRASAND CHOACHING website

Praktijk voor spiritualiteit en tantra, life-balance en seksualiteit, sekscoaching, tantramassage, tantramassage leren, anale ontspanning, anale massage leren, tantra masturbatie en masturbatie coaching.

 

RUNNING FOX CREATIEVE DIENSTEN website

Running Fox biedt mediamieke consulten, Reiki op afstand en spirituele boeken. Verder ben ik beschikbaar voor esoterisch oorspronkelijk, vertaal- en redactiewerk. Ook kun je via mijn website jouw eigen bedrijf of boek/uiting aanprijzen.

 

SHU'EM ASHA INSTITUUT website

Introductieworkshop Sjamanisme, Meditatie/healingritueel,

Basiscursus Shamanic Horsework

Opleiding tot Sjamanistisch genezer, Shu'em Shamanic healing, cursus zelfontwikkeling.

 

SPEYERTHERAPY website

Emotionele problemen? Herhalende patronen  Burn-Out?

dan is de Speyertherapie misschien iets voor je.

Het is een kortdurende intensieve lichaamsgerichte psychotherapie, die komt tot de kern van je probleem.Aangesloten bij het NVPA.

 

SPIRITUEEL CENTRUM website

LE PAPILLON

Cursus:Spirituele en intuïtieve ontwikkeling, automatisch schrift, Magnetiseren, Reiki, Louise Hay 'je kunt je leven helen'. Workshop: Psychometrie, Klankhealing, Bijenwastekening, Intuïtief Schilderen.  Ook voor Lezingen, Opleiding en een Beurs.

 

TVNR "Trefpunt Voor Nieuwe Richtingen" website

Johan van de Sande zijn specialisme is klank (stemvorken) en kleur, spirituele coaching en counseling.

Workshops klank en kleur, lezingen op aanvraag.

 

WELLNESS4YOUMASSAGES website

Praktijk voor Holistische massage,Hotstone massage en stoelmassage, ook voor praktijken.

 

YOUVE LIFECOACHING EN MEDIUMSCHAP website

Jij hebt(You've) alles in je om een krachtig persoon te worden en bij je kern te komen. Daarbij kan Youve je helpen.

 

 

SPIRITUEEL ROTTERDAM EO

 

 

 

 

 

Eugenie

Weblink

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Klik hier voor meer informatie...